Begynne å blogge

Blogging fortsetter bare å vokse i populæritet og det er flere og flere som er involvert i blogging på en eller en annen måte, enten en kanskje driver å skriver sin egen personlige blogg, kanskje en er ansvarlig for å drive firmaet sitt blogg eller kanskje en er blitt ansatt hos et firma for nettopp å blogge om for eksempel mote på et daglig basis.

typewriterDet er mye en kan blogge om og blogge er noe absolutt alle kan gjøre, det eneste som stopper de fleste er egentlig hvordan en nettopp skal begynne å blogge. Det dukker opp spørsmål som; Hvordan skal jeg lage bloggen? Hva skal jeg blogge om? Hvor ofte bør jeg blogge om noe nytt? Eller rett og slett, hva skal bloggen hete? Alle er gyldige spørsmål, men alle har egentlig ikke noe riktig eller galt svar.

Det alle første en bør gjøre er å finne riktig blogge plattform som passer for akkurat deg, det finnes gratis muligheter som Blogg.no, men det er også mulig å starte å blogge fra sitt eget domene, noe som kan lønne seg i lengden.

Etter dette så dukker det opp ting som hva slags tema bloggen skal ha og også hvordan designet skal se ut, begge disse er veldig personlige valg og temaet og design bør nok også passe litt til hverandre.