Pokerblogger og pokernyheter

Etter hvert som poker brer om seg, dukker det opp stadig flere pokerblogger, også på norsk. Disse bloggene kan gi nyttig informasjon og tips til spillerne, og de kan også inneholde morsomme historier fra pokerverdenen. Bare husk at pokerspillere aldri deler de beste tipsene sine med noen, ikke engang når de blogger.

Kjendisspillere

Kjente pokerspillere skriver både om poker og om livet sitt. Hvis du er fan av en spiller, er det bare å søke etter bloggen deres. Blant kjente spillere som blogger, er Daniel Negreanu. Han deler nok heller ikke sine beste tips med leserne, men det finnes mange gode tips å ta med seg på bloggen hans.

Det er ikke bare kjente pokerproffer som blogger. Mange kjendiser som spiller poker har også egne blogger. De fleste kjendisspillere blogger på engelsk, men det vokser gradvis fram flere blogger på norsk og svensk.

Nyheter

Som pokerspiller er det også viktig å holde seg oppdatert om det som skjer innen poker. NM i poker er stort sett det eneste av pokernyheter som dukker opp i de vanlige norske mediene, derfor gjelder det å lete etter andre nettsider. Det finnes mange internasjonale sider med pokernyheter. For mer hjemlige pokernyheter, er nettsiden Norskpoker et godt sted å starte. De skriver også om pokernyheter fra utlandet.

Pokernyheter på TV

Poker har ennå ikke blitt en folkesport på TV, og poker blir ikke nevnt i Dagsrevyen. Men poker-NM blir faktisk vist på TV. Dette viser at poker er i ferd med å bli mer akseptert. Det arrangeres også mange andre pokerturneringer her i Norge. Ikke alle er like kjente. Sjekk pokernyhetene på nettet om det arrangeres en turnering i nærheten av der du bor. Det er kanskje gøy å spille på nettet, men en liveturnering er både spennende og sosialt.