En verden på batterier

Har du tenkt over hvor mange ting du omgir deg med som bruker batterier? I vår moderne og teknologiske verden sitter det batterier i alt fra røykvaslere, til fjernkontroller, måleinstrumenter, gressklippere og høreapparat. Mange er avhengige av av elektronisk utstyr som bruker batterier, for å kunne gjøre jobben sin, eller gjennomføre fritidsaktiviteter. Det finnes mange typer batterier og de blir stadig mer moderne.

Ha ekstra batterier klare

Skulle batteriene i fjernkontrollen gå tomme, kan du stort sett dra til en hvilken som helst dagligvareforretning og skaffe nye. Men, det er slettes ikke alltid de trådløse elektroniske duppedittene våre bruker denne typen batterier. Det finnes svært mange ulike typer batterier med ulike fasonger og størrelser. Å ha et lite nødlager av de batteritypene du bruker mest, kan være lurt. Da kan du skifte batterier med en gang og du slipper å legge vekk det du holder på med helt til du får tak i nye batterier.

Handle enkelt på nett

Batteriexperten er Sveriges største online forhandler av batterier. Her får du akkurat de batteriene du trenger og de har gjort det enkelt å bestille på nett. De tilbyr svært stort utvalg av batterier på samme sted. Du kan handle alt du trenger, rett fra sofakroken.

Bare husk at når batteriene ikke kan brukes lenger, skal de gjenvinnes.