Innredningstips

Har du nettopp flyttet til et nytt hjem som skal innredes for første gang, eller ønsker du å fornye ditt gamle hjem slik at det får et nytt uttrykk? Her får du tips til hvordan du kan sette i gang, hva du bør huske på, samt hvordan du kan benytte disse triksene for å effektivisere reklame for eller til bedrifter.

Effektiv bedriftsreklame

Dersom du innreder for en bedrift, for eksempel en butikk, må du huske på at interiøret er bedriftens ansikt utad og fungerer nærmest som en reklameplakat. Når kundene går forbi butikken, skal de kunne avgjøre – basert på interiøret og eventuelle varer som selges der – om de ønsker å besøke butikken eller ikke. Pynt bedriften med relevante fotografier eller plakater av for eksempel bedriftens logo, for å skape et unikt uttrykk. Planter kan også friske opp rommet, og fungerer samtidig som luftrensere. Det finnes spesielt mange stilige grønne planter som har preget motebildet de siste årene.

Planleggingsfasen og viktige huskeregler

Når du skal innrede hjemmet ditt, en butikk eller kanskje et kontor, er det første du må gjøre å planlegge. Spontankjøp av møbler eller pyntegjenstander kan fort ende katastrofalt – for eksempel fordi møblene er for store til å få inn i rommet. Finn frem målebåndet, og skriv ned alle relevante mål. Husk å også måle høyden fra gulvet opp til eventuelle vinduer, bredden på dører og lignende. Deretter må du finne ut hvem som skal oppholde seg i rommet. Er det deg selv? Barna dine? Eller er det kanskje en butikk du innreder? I så fall bør du tenke på at interiøret skal treffe målgruppen. Etter at dette er klart, kan du begynne å lete etter hvilke butikker som selger det du er på jakt etter, og finne de beste prisene.

Lykke til med både planlegging, innkjøp og dekorering!